Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Web studio maskota

Tko je WS pčelica i zašto je ona naša glavna zvijezda?

Web studio Bee - Web studio pčelica

Visoko organizirane, društvene i korisne za društvo – upravo te krakteristike Web studio prenosi u poslovanje.

Sa početkom Web studia postojala je jedna vizija kako bi tvrtka trebala funkcionirati i tu je nastala pčela kao znak (logotip) koja predstavlja sve vrijednosti koje je tvrtka željela postići i izgraditi. To su svakako vrijednosti koje su se zadržale do danas. Mlade pčele u svojim prvima danima su u početku okretne, fleksibilne i radišne. Kroz svoj životni vijek evoluiraju i dobivaju sve više odgovornosti. Društvene pčele imaju svoju maticu koja ih okuplja, koja znači početak za rast svoje košnice i svojih radilica koje doprinose dobrobiti svih.

Tvrtka Web studio, kao i njeni zaposlenici, dobroćudni dok ih se ne dira ili napada kada su spremni isukati žalac kako bi se obranili. I zbog svega toga pčela je dio pozitivne priče već 23 godine, iako više nije dio logotipa ostala je maskota Web studia, glavna nit vodilja (bez srama možemo reći i talisman) i nešto što svima daje energiju kako bi išli dalje i stvarali i dalje dobre stvari u korist okoline, ljudi i partnera.

Pozitivna priča koju pčela prenosi u Web studiu kroz 23 godine poslovanja nastavlja se dalje uz modernizaciju. Web studio nije spreman na izumiranje niti želi biti dinosaur, nespreman na prilagodbe, ali svakako smo spremni nastaviti širiti svoju košnicu i raditi slatka rješenja!

Sve sličnosti između pčela i zaposlenika Web studia su namjerne 😊

CookiePostavke kolačića