Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Što smo radili do danas

Web aplikacije – sadašnjost ili poslovanje preko weba

Ovo je naša vizija poslovanja i to je konačni cilj kojem želimo voditi naše korisnike i partnere. Tokom godina poslovanja razvili smo veliki broj web aplikacija koje su se razvijale od jednostavnih do vrlo složenih, od web aplikacija posebne namjene za naše klijente koje su čak i poslovna tajna jer čine komparativnu prednost korisnika pa do onih koje smo razvili da postanu dostupne kao servis.

Jednu od web aplikacija koje su razvijene da postanu servis je svakako i aplikacija za rezervaciju termina za sportske objekte i sadržaje. Aplikacija ima i svoju domenu www.termini.com.hr a omogućuje vođenje pregleda zauzetosti termina za sportske objekte i sadržaje.

Osim pregleda zauzetosti omogućuje se više korisničkih razina, članstva, pa i kupnja tj. rezervacija termina i plaćanje kreditnim karticama.

Aplikacije namijenjene B2B poslovanju kojima omogućujete da Vaši partneri mogu u bilo koje doba dana ili noći raditi on line narudžbe, pregledavati stanja svojih otvorenih stavaka, plaćati račune on line kreditnim karticama, mogućnost preračunavanja mjernih jedinica kod narudžbe, povezivanje sa Vašim sustavima za materijalno knjigovodstvo.

Naša aplikacija WSpay™ je također najpoznatiji servis za on line autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica a više o WSPay™-u možete saznati na stranicama www.wspay.info.

Naveli smo samo neke od web aplikacija iako su sve naše web stranice bilo kojeg tipa web aplikacija ovdje izdvajamo mogućnost poslovanja preko interneta i povezivanja više sustava u jedan koji onda svojom sinergijom povećava uspješnost poslovanja odnosno poslovanja preko interneta.

Izrada web stranica još od 2000 godine!

Treba mi samo neka web stranica. Vidim da ostali imaju web stranicu pa i ja želim…Želim na stranicama da mi se vrte slike. Ma samo neka vide da imam web stranicu pa neka me nazovu na telefon ili neka dođu kod mene…

Nažalost ovo su samo neke od izjava osoba koje imaju web stranice ili koje žele imati web stranice. Još uvijek na našim prostorima nije prepoznata bit postojanja web stranica a to je poslovanje preko interneta, prezentacija proizvoda i usluga i potpuna informacija krajnjem korisniku.

Izrada web stranica koju mi nudimo wsAOS ima više razina i mogućnosti kao i načina plaćanja a sve prilagođavamo potrebama i željama naših korisnika. Od paketa WSkatalog smo nažalost morali odustati jer se upravo u ovom segmentu desila najveća diverzifikacija želja i potreba iako je u suštini WSKatalog kao paket ostao u osnovi svake ponude izrade web stranica. wsAOS je ne samo jedan paket već je to sustav za aktivno održavanje stranica sa naglaskom na Aktivno da bi stranice bile aktualne i da bi opravdale svoje postojanje kao alat za marketing, prodaju ili postprodaju.

Navedeno je samo dio mogućnosti koje je moguće raditi kroz naš sustav za Aktivno Održavanje Stranica wsAOS.

Svakako vrijedi naglasiti da wsAOS je sustav kojim se kreiraju stranice koje su HTML5 i responsive odnosno prilagođene su osim za računala i mobilnim uređajima kao što su smartphone-i i tableti.

Web shop – web trgovina

Kažu da slika govori više od riječi a ova slika pokazuje udio onih koji kupuju preko interneta u odnosu na ukupnu populaciju koja pregledava internet. U ovoj i narednim godinama ovaj udio će se još i povećavati.

S obzirom na orijentaciju našeg gospodarstva na trgovinu ovo ne treba zanemariti već iskoristiti ono što imamo i uključiti se u svjetske trendove.

Nažalost kod nas je udio trgovina koje prodaju u odnosu na ostale stranice još uvijek premalen iako se pristupanjem EU otvorilo puno veće tržište nego što je to bilo prije ulaska u EU.

Mi smo sa našim uslugama i našim sustavom WSAOS –Web Shop Aktivno Održavanje Stranica spremni ponuditi rješenje za svakog trgovca da može ući u ravnopravnu utakmicu sa ostalima koji će dijeliti promet u narednim godinama od on line trgovine.

U osnovi se radi o našem rješenju wsAOS (web studio Aktivno Održavanje Stranica / web studio Active Observation Site) koje je za potrebe izrade web shopova i on line prodaje prošireno sa mnogobrojnim modulima koji omogućuju postavljanje i dodavanje novih proizvoda u ponudu web shopa, koji omogućuju praćenje narudžbi, praćenje kupaca, ispis narudžbi pa čak i ispis računa i fiskalizaciju računa.

Izračun cijene dostave na temelju težine ili volumena su sastavni dio naše aplikacije WSAOS za web shopove kao i mogućnost kombiniranja različitih načina plaćanja i dostave.

Ovisno o proizvodima i robi koji su u ponudi te ovisno o ciljanom tržištu geografski ali demografski gledano te budžetu sa kojim se raspolaže, možemo za Vas pripremiti ponudu i projekt izrade web shopa.

U mogućnosti smo Vam ponuditi vrlo jednostavna i osnovna rješenja web shopa koji će uredno funkcionirati i biti povezan sa sustavom za kartično plaćanje WSPay™ ali isto tako smo u mogućnosti ponuditi i složena rješenja koja će ažurirati stanja i cijene, ponudu koja se nalazi u samom shopu direktno iz Vaših lokalnih sustava, skladišta ili direktno od dobavljača.

Svakako bismo naglasili da se naš sustav WSAOS može povezati sa svim modernim sustavima za skladišno poslovanje, materijalno ili financijsko knjigovodstvo koji mogu raditi razmjenu podataka sa okolinom te možemo uspješno primati stanja i cijene artikala koji idu u web shop kao i vraćati narudžbe samom web shopu direktno.

Naravno da je najbitnije imati aktivnu ulogu u održavanju sustava web shopa, praćenju ponašanja kupaca, ažuriranju cijena i ponude te povezanost sa susatvom za naplatu kreditnim karticama a naš WSAOS najbolje funkcionira u kombinaciji sa našim sustavom za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica u realnom vremenu WSPay™-om.

Osim osnovnih funkcionalnosti preuzetih iz našeg wsAOS-a, sustav za Web Shop Aktivno Održavanje Stranica WSAOS ima i module za optimizaciju stranica za pretraživače, module za slanje Newslettera na jednu ili više mailing lista, module za anketiranje, povezuje se sa društvenim mrežama i omogućuje osobama koje imaju račun otvoren na nekoj od društvenih mreža da može sa tim računom kupovati i na Vašem web shopu.

Web stranice u turizmu i ugostiteljstvu

Za djelatnosti turizma i ugostiteljstva pripremili smo nekoliko različitih razina i vrsta web stranica. U nastavku navodimo samo neke od karakterističnih web stranica u turizmu i ugostiteljstvu.

Web stranice za hotele i hotelske lance

Kako veliki hotelski lanci već raspolažu sa booking sistemima koji već funkcioniraju i koji su povezani sa web stranicama, omogućili smo za takve sisteme web stranice koje u osnovi imaju informativni karakter o ponudi Hotela ali se ne zanemaruje niti prodajna komponenta. Web stranice koje u osnovi koriste naš wsAOS sa dizajnom koji se prilagođava potrebama, rade se u HTML5 tehnologiji i responsive dizajnu koji sadržaj prilagođava najnovijim sredstvima komunikacije kao što su pametni telefoni i tableti.

U wsAOS su ugrađeni i MARKETINŠKI alati za bolju prodaju kao geo lociranje onoga tko pretražuje, povezivanje sa lokacijom na kojoj se hotel nalazi, povezanost sa društvenim mrežama te ostale mogućnosti koje se prilagođavaju modernom ali i tradicionalnom gostu kao što je prihvat kataloga u pdf-u.

Web stranice za male privatne iznajmljivače

Za male privatne iznajmljivače imamo mogućnost izrade web stranica po povoljnim cijenama. Stranice za male privatne iznajmljivače su u osnovi naš nekadašnji paket WSKatalog odnosno WSApartman koji je zasnovan na našem wsAOS-u.

Ove stranice se temelje na jednostavnosti prikaza smještajnih kapaciteta koje ima mali privatni iznajmljivač ali sa u pozadini kompletnim sustavom wsAOS-a, koji omogućuje vlasniku stranica da samostalno održava sadržaj stranica, da mijenja i multimedijalni sadržaj kao što su foto galerije i video galerije, da povezuje stranice sa društvenim mrežama i drugim kanalima komunikacije te da se na taj način približi gostu. Ovakve stranice su multijezične i mogu imati jezika koliko god želite. Kod ovakvih stranica kao dodatno se može naručiti i kalendar zauzetosti koji se povezuje sa upitima i rezervacijama.

Za male privatne iznajmljivače smo prilagodili i jedinstvenu uslugu APPWSPayWPOS-a kojom smo malim privatnim iznajmljivačima omogućili u suradnji sa PBZ Cardom da mogu prihvaćati kreditne kartice za naplatu smještaja. Više o usluzi APPWSpayWPOS možete saznati na stranicama www.wspay.info kao i na stranicama app-booking.com. Osim toga aktivacijom APPWSPayWPOS-a dobivate besplatno svoje mjesto na portalu app-booking.com i svoju poddomenu apartman.app-booking.com čime povećavate svoju prisutnost kod potencijalnih gostiju na tržištu.

Web stranice za turističke agencije

Tijekom godina razvili smo stranice za turističke agencije koje su temeljene na našem wsAOS ali su dorađene sa posebnim dijelom Multi Lingual Content on Click koji omogućuje da na jednostavan način postavljate standardne opise smještajnih jedinica i objekata i to na više jezika samo klikanjem riječi koje ste prethodno unijeli u sustav a kojima možete opisati sadržaj smještajnih kapaciteta.

Web stranice za turističke agencije su uvijek zahtjevan projekt kako zbog svoje multijezičnosti tako i zbog velikog broja multimedijalnih sadržaja. Kod stranica za turističke agencije je jako bitna i socijalno društvena komponenta da stranice budu povezane sa društvenim mrežama. Povezivanje sa prikazom lokacije smještaja, pregled i pretraga smještajnih kapaciteta, izleta i druge ponude, pregled događanja, povezivanje smještaja sa lokacijom na mapi su samo dio modula wsAOS koji se uključuju kod izrade web stranica za turističke agencije.

Osim toga tu su moduli za slanje upita, generiranje ponuda po upitu i alternativnih ponuda, rezervacije i plaćanje rezervacija kreditnim i debitnim karticama, generianje vouchera i izdavanje računa, korisnički račun za gosta sa pregledom željenih objekata, rezervacijski centar i drugo.

Web Stranice za ugostiteljske objekte – restorane, kafiće, klubove, pizzerie i ostale objekte

Web stranice za ugostiteljske objekte odnosno web stranice za restorane, web stranice za pizzerie, web stranice za kafiće i klubove su također u ponudi i razvijene na temelju wsAOS-a.

Osim informativnog karaktera o ponudi, jelovnicima i događanjima, web stranice za ugostiteljske objekte imaju i mogućnosti naručivanja jela i pića on line i plaćanje kreditnim karticama. Korištenje našeg wsAOS-a omogućuje jednostavno postavljanje i izmjenu sadržaja i multimedijalnih dodataka, bannera na kojima se prikazuju akcije i događanja. Ukoliko se radi o klubovima moguće je uključiti i kalendar događanja, stranice povezati sa društvenim mrežama, postavljati promotivne akcije kao i povezivati stranice sa drugim stranicama partnera.

CookiePostavke kolačića