Izrada web stranica i web aplikacija

Web stranice u turizmu i ugostiteljstvu

Za djelatnosti turizma i ugostiteljstva pripremili smo nekoliko različitih razina i vrsta web stranica. U nastavku navodimo samo neke od karakterističnih web stranica u turizmu i ugostiteljstvu.

Web stranice za hotele i hotelske lance

Kako veliki hotelski lanci već raspolažu sa booking sistemima koji već funkcioniraju i koji su povezani sa web stranicama, omogućili smo za takve sisteme web stranice koje u osnovi imaju informativni karakter o ponudi Hotela ali se ne zanemaruje niti prodajna komponenta. Web stranice koje u osnovi koriste naš wsAOS sa dizajnom koji se prilagođava potrebama, rade se u HTML5 tehnologiji i responsive dizajnu koji sadržaj prilagođava najnovijim sredstvima komunikacije kao što su pametni telefoni i tableti.

U wsAOS su ugrađeni i MARKETINŠKI alati za bolju prodaju kao geo lociranje onoga tko pretražuje, povezivanje sa lokacijom na kojoj se hotel nalazi, povezanost sa društvenim mrežama te ostale mogućnosti koje se prilagođavaju modernom ali i tradicionalnom gostu kao što je prihvat kataloga u pdf-u.

Web stranice za male privatne iznajmljivače

Za male privatne iznajmljivače imamo mogućnost izrade web stranica po povoljnim cijenama. Stranice za male privatne iznajmljivače su u osnovi naš nekadašnji paket WSKatalog odnosno WSApartman koji je zasnovan na našem wsAOS-u.

Ove stranice se temelje na jednostavnosti prikaza smještajnih kapaciteta koje ima mali privatni iznajmljivač ali sa u pozadini kompletnim sustavom wsAOS-a, koji omogućuje vlasniku stranica da samostalno održava sadržaj stranica, da mijenja i multimedijalni sadržaj kao što su foto galerije i video galerije, da povezuje stranice sa društvenim mrežama i drugim kanalima komunikacije te da se na taj način približi gostu. Ovakve stranice su multijezične i mogu imati jezika koliko god želite. Kod ovakvih stranica kao dodatno se može naručiti i kalendar zauzetosti koji se povezuje sa upitima i rezervacijama.

Za male privatne iznajmljivače smo prilagodili i jedinstvenu uslugu APPWSPayWPOS-a kojom smo malim privatnim iznajmljivačima omogućili u suradnji sa PBZ Cardom da mogu prihvaćati kreditne kartice za naplatu smještaja. Više o usluzi APPWSpayWPOS možete saznati na stranicama www.wspay.info kao i na stranicama app-booking.com. Osim toga aktivacijom APPWSPayWPOS-a dobivate besplatno svoje mjesto na portalu app-booking.com i svoju poddomenu apartman.app-booking.com čime povećavate svoju prisutnost kod potencijalnih gostiju na tržištu.

Web stranice za turističke agencije

Tijekom godina razvili smo stranice za turističke agencije koje su temeljene na našem wsAOS ali su dorađene sa posebnim dijelom Multi Lingual Content on Click koji omogućuje da na jednostavan način postavljate standardne opise smještajnih jedinica i objekata i to na više jezika samo klikanjem riječi koje ste prethodno unijeli u sustav a kojima možete opisati sadržaj smještajnih kapaciteta.

Web stranice za turističke agencije su uvijek zahtjevan projekt kako zbog svoje multijezičnosti tako i zbog velikog broja multimedijalnih sadržaja. Kod stranica za turističke agencije je jako bitna i socijalno društvena komponenta da stranice budu povezane sa društvenim mrežama. Povezivanje sa prikazom lokacije smještaja, pregled i pretraga smještajnih kapaciteta, izleta i druge ponude, pregled događanja, povezivanje smještaja sa lokacijom na mapi su samo dio modula wsAOS koji se uključuju kod izrade web stranica za turističke agencije.

Osim toga tu su moduli za slanje upita, generiranje ponuda po upitu i alternativnih ponuda, rezervacije i plaćanje rezervacija kreditnim i debitnim karticama, generianje vouchera i izdavanje računa, korisnički račun za gosta sa pregledom željenih objekata, rezervacijski centar i drugo.

Web Stranice za ugostiteljske objekte - restorane, kafiće, klubove, pizzerie i ostale objekte

Web stranice za ugostiteljske objekte odnosno web stranice za restorane, web stranice za pizzerie, web stranice za kafiće i klubove su također u ponudi i razvijene na temelju wsAOS-a.

Osim informativnog karaktera o ponudi, jelovnicima i događanjima, web stranice za ugostiteljske objekte imaju i mogućnosti naručivanja jela i pića on line i plaćanje kreditnim karticama. Korištenje našeg wsAOS-a omogućuje jednostavno postavljanje i izmjenu sadržaja i multimedijalnih dodataka, bannera na kojima se prikazuju akcije i događanja. Ukoliko se radi o klubovima moguće je uključiti i kalendar događanja, stranice povezati sa društvenim mrežama, postavljati promotivne akcije kao i povezivati stranice sa drugim stranicama partnera.

U suradnji sa nama možete voditi i marketinške kampanje koje će biti okrenute ka gostima kao i prodaja ulaznica za koncerte, partyje i druge događaje koji se organiziraju.

Najbolje je da nam pošaljete upit sa opisom vašeg poslovanja a mi ćemo Vam predložiti i ponuditi jednu ili više opcija stranica.

  • Kontakti
Web Studio - Internet Solution Provider -

Web Studio - Internet Solution Provider

Pošaljite upit