Izrada web stranica i web aplikacija

Web shop - web trgovina

Udio onih koji kupuju preko interneta u odnosu na ukupnu populaciju koja pregledava internet
Ukupni promet u web trgovinama
Ukupno internet tržište

Kažu da slika govori više od riječi a ova slika pokazuje udio onih koji kupuju preko interneta u odnosu na ukupnu populaciju koja pregledava internet. U ovoj i narednim godinama ovaj udio će se još i povećavati.

S obzirom na orijentaciju našeg gospodarstva na trgovinu ovo ne treba zanemariti već iskoristiti ono što imamo i uključiti se u svjetske trendove.

Nažalost kod nas je udio trgovina koje prodaju u odnosu na ostale stranice još uvijek premalen iako se pristupanjem EU otvorilo puno veće tržište nego što je to bilo prije ulaska u EU.

Mi smo sa našim uslugama i našim sustavom WSAOS –Web Shop Aktivno Održavanje Stranica spremni ponuditi rješenje za svakog trgovca da može ući u ravnopravnu utakmicu sa ostalima koji će dijeliti promet u narednim godinama od on line trgovine.

U osnovi se radi o našem rješenju wsAOS (web studio Aktivno Održavanje Stranica / web studio Active Observation Site) koje je za potrebe izrade web shopova i on line prodaje prošireno sa mnogobrojnim modulima koji omogućuju postavljanje i dodavanje novih proizvoda u ponudu web shopa, koji omogućuju praćenje narudžbi, praćenje kupaca, ispis narudžbi pa čak i ispis računa i fiskalizaciju računa.

Izračun cijene dostave na temelju težine ili volumena su sastavni dio naše aplikacije WSAOS za web shopove kao i mogućnost kombiniranja različitih načina plaćanja i dostave.

Ovisno o proizvodima i robi koji su u ponudi te ovisno o ciljanom tržištu geografski ali demografski gledano te budžetu sa kojim se raspolaže, možemo za Vas pripremiti ponudu i projekt izrade web shopa.

U mogućnosti smo Vam ponuditi vrlo jednostavna i osnovna rješenja web shopa koji će uredno funkcionirati i biti povezan sa sustavom za kartično plaćanje WSPay™ ali isto tako smo u mogućnosti ponuditi i složena rješenja koja će ažurirati stanja i cijene, ponudu koja se nalazi u samom shopu direktno iz Vaših lokalnih sustava, skladišta ili direktno od dobavljača.

Svakako bismo naglasili da se naš sustav WSAOS može povezati sa svim modernim sustavima za skladišno poslovanje, materijalno ili financijsko knjigovodstvo koji mogu raditi razmjenu podataka sa okolinom te možemo uspješno primati stanja i cijene artikala koji idu u web shop kao i vraćati narudžbe samom web shopu direktno.

Naravno da je najbitnije imati aktivnu ulogu u održavanju sustava web shopa, praćenju ponašanja kupaca, ažuriranju cijena i ponude te povezanost sa susatvom za naplatu kreditnim karticama a naš WSAOS najbolje funkcionira u kombinaciji sa našim sustavom za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica u realnom vremenu WSPay™-om.

Osim osnovnih funkcionalnosti preuzetih iz našeg wsAOS-a, sustav za Web Shop Aktivno Održavanje Stranica WSAOS ima i module za optimizaciju stranica za pretraživače, module za slanje Newslettera na jednu ili više mailing lista, module za anketiranje, povezuje se sa društvenim mrežama i omogućuje osobama koje imaju račun otvoren na nekoj od društvenih mreža da može sa tim računom kupovati i na Vašem web shopu.

Raspon cijena licence za korištenje WSAOS-a se kreće ovisno o funkcionalnostima koje se žele implementirati u WSAOS i do koje razine komunikacije sa lokalnim sustavima se želi ići. Tako se cijene kreću od par tisuća kuna do nekoliko stotina tisuća kuna.

Također omogućujemo jednokratno plaćanje licence ali omogućujemo i godišnje plaćanje što daje značajne pogodnosti kao što su kontinuirani update sustava, redizajn stranica u predviđenim periodima i intervalima, prilagođavanje izgleda i funkcionalnosti stranica novim preglednicima i operativnim sustavima.

Svakako je najbolje da nam pošaljete UPIT na koji ćemo Vam vrlo rado odgovoriti prvo ukratko sa preporukom a na kraju Vam možemo ponuditi i projektiranje sustava web shopa i izradu web shopa za on line prodaju i licencu za WSAOS na temelju tog projekta.

  • Kontakti
Web Studio - Internet Solution Provider -

Web Studio - Internet Solution Provider

Pošaljite upit