Izrada web stranica i web aplikacija

Izrada web stranica - wsAOS (web studio Aktivno Održavanje Stranica / web studio Active Observation Site)

Izrada web stranica još od 2000 godine do danas! 

Treba mi samo neka web stranica. Vidim da ostali imaju web stranicu pa i ja želim...Želim na stranicama da mi se vrte slike. Ma samo neka vide da imam web stranicu pa neka me nazovu na telefon ili neka dođu kod mene...

Nažalost ovo su samo neke od izjava osoba koje imaju web stranice ili koje žele imati web stranice. Još uvijek na našim prostorima nije prepoznata bit postojanja web stranica a to je poslovanje preko interneta, prezentacija proizvoda i usluga i potpuna informacija krajnjem korisniku.

Ukoliko ste jedna od osoba koja ima isti način razmišljanja onda definitivno nećemo zadovoljiti Vaše potrebe za odnosom cijena i onoga što nudimo jer će Vam neku takvu stranicu moći ponuditi netko drugi po puno nižoj cijeni koristeći neki od besplatnih predložaka i CMS-ova za izradu takve stranice.

Ovdje želimo reći da nažalost i neki od naših klijenata koji imaju web stranice još uvijek nisu prepoznali prednosti kvalitetne web stranice jer unatoč tome što im se napravi dobro rješenje nemaju vremena za održavati takve web stranice ili ne žele davati potpunu informaciju što je u potpunosti krivo. Često volimo reći našim klijentima: „nemojte raditi web stranicu i bacati novce uzaludno ukoliko nećete Vaše web stranice održavati i nadopunjavati sa novim sadržajima i informacijama!"

Izrada web stranica koju mi nudimo wsAOS ima više razina i mogućnosti kao i načina plaćanja a sve prilagođavamo potrebama i željama naših korisnika. Od paketa WSkatalog smo nažalost morali odustati jer se upravo u ovom segmentu desila najveća diverzifikacija želja i potreba iako je u suštini WSKatalog kao paket ostao u osnovi svake ponude izrade web stranica. wsAOS je ne samo jedan paket već je to sustav za aktivno održavanje stranica sa naglaskom na Aktivno da bi stranice bile aktualne i da bi opravdale svoje postojanje kao alat za marketing, prodaju ili postprodaju.

U ovaj segment ponude koju ćemo Vam dostaviti nakon što nam pošaljete upit spadaju svi tipovi web stranica a ovdje izdvajamo samo neke:

 • web stranice za pojedince odnosno osobe koje žele prezentirati sebe širokoj publici ili predstaviti svoje radove i dostignuća
 • web stranice za male obrte i uslužne djelatnosti koje nemaju potrebu za prodajom svojih proizvoda već na temelju upita šalju ponudu ili dogovaraju posebnu uslugu
 • web stranice za iznajmljivače apartmana koji žele na najbolji način prezentirati svoj smještajni objekt na više jezika svojim gostima. Kod web stranica za privatne iznajmljivače koji iznajmljuju svoje smještajne kapacitete imamo puno mogućnosti od izrade web stranica samo informativnog karaktera do izrade kalendara zauzetosti, povezivanja sa WSpay sustavom za on line autorizaciju kartica pa do postavljanja na portal app-booking.com. Više o ovoj usluzi možete pročitati na dijelu Web u turizmu i ugostiteljstvu ili odmah poslati UPIT na koji ćemo Vam se javiti.
 • web stranice kao micro site na kojem se prezentira specifična ponuda ili usluga a koja do detalja opisuje proizvod ili uslugu i postaje dio nekog većeg projekta.
 • web stranice za velike projekte koje informiraju kupce detaljno o svim proizvodima i uslugama, koje imaju mogućnost direktne komunikacije sa kupcima, web stranice koje su povezane sa društvenim mrežama (facebook, twitter...) ..

Kao što vidite ovo je još uvijek najzastupljeniji dio web prostora i obuhvaća sve tipove web stranica a ponudu Vam dostavljamo na temelju Vašeg upita koji možete poslati popunjavanjem obrasca upita iz kontakta ili slanjem e-maila na webstudio@webstudio.hr.

Izrada web stranica i korištenje sustava wsAOS za Aktivno Održavanje Stranica u našem slučaju podrazumijeva brigu o:

 • Smještaju web stranica na poslužitelj (server) poznato kao hosting nekadašnji naš paket WSHost. Ovo podrazumijeva registraciju domene .hr; .eu; .com; .net; .org; .info ili bilo koje druge domene, smještaj stranica na poslužitelj, prostor za e-mail i otvaranje računa elektronske pošte, statistike posjećenosti.
 • Izrada dizajna stranica prilagođenog identitetu tvrtke, proizvoda ili prema posebnim zahtjevima naših korisnika
 • Korištenje CMS-a (eng. Content Management System) koji omogućuje dinamičko upravljanje sadržajem stranica kao što je dodavanje i izmjena tekstova, dodavanje i izmjena fotografija i drugih multimedijalnih sadržaja, upravljanjem elementima koji su uključeni u stranice kroz administratorsko sučelje prema definiranim pravima korištenja sustava a prema definiranom izgledu stranica.
 • Upravljanje optimizacijom stranica za pretraživače poznato kao i SEO optimizacija stranica kroz definiranje ključnih riječi za stranice, upravljanje naslovima stranica i opisom stranica na temelju kojih se dinamički radi prijavljivanje tražilicama i poboljašnje pozicioniranosti na tražilicama.
 • Newsletter aplikacija - upravljanje newsletterima i komunikacijom prema partnerima. Omogućuje se slanje newslettera na jednu ili više mailing lista, diverzifikacija lista prema različitim segmentima te kvalitetno upravljanje sadržajima na newsletterima koji se šalju.
 • Ankete i rezultati anketa je također opcija koju je moguće uključiti kao opciju na stranicama te pratiti kroz administraciju.
 • Upravljanje formama upita, dinamičko generiranje upitnika i formi koje se kasnije popunjavaju kod slanja upita je opcija koju je moguće aktivirati.

Navedeno je samo dio mogućnosti koje je moguće raditi kroz naš sustav za Aktivno Održavanje Stranica wsAOS.

Svakako vrijedi naglasiti da wsAOS je sustav kojim se kreiraju stranice koje su HTML5 i responsive odnosno prilagođene su osim za računala i mobilnim uređajima kao što su smartphone-i i tableti.

Cijene licence za korištenje wsAOS-a ovise o tome koju razinu sustava želite koristiti i na koji način pa je tako i raspon cijena veliki od svega nekoliko stotina kuna pa do nekoliko desetaka tisuća. Na temelju upita koji od Vas dobijemo formiramo Vam ponudu koja je ujedno i mini projekt Vaših web stranica koje će biti izrađene.

Također omogućujemo jednokratno plaćanje licence ali omogućujemo i godišnje plaćanje što daje značajne pogodnosti kao što su kontinuirani update sustava, redizajn stranica u predviđenim periodima i intervalima, prilagođavanje izgleda i funkcionalnosti stranica novim preglednicima i operativnim sustavima.

Molimo Vas da za ponudu pošaljete upit a mi ćemo Vas kontaktirati i dostaviti Vam prijedlog ponude prilagođene Vašim potrebama.

 • Kontakti
Web Studio - Internet Solution Provider -

Web Studio - Internet Solution Provider

Pošaljite upit