Izrada web stranica i web aplikacija

O nama

Auto Kantrida - Auto Ukić
Cadoro Rijeka
DDC Corp
Ford Krainc
Ford Pogarčić
Parnad

Sad već davne 2000. godine, na početku novog milenija, krenuli smo sa izradom prvih web stranica. Među prvima koji su prepoznali web stranice kao način promocije i komunikacije su bili naši vjerni klijenti Duška Krainc (ford-krainc.com) i Ružica Sarajlić (parnad.com).

Od tada do danas napravljene su stotine stranica koje su se razvijale kao i tehnologija kojom se stranice izrađuju. Krenuli smo sa izradom statičnih web stranica u HTML-u koje je bilo potrebno za svaku izmjenu ponovo editirati u FrontPageu pa ih ponovo podići preko modema brzine 14400 bit/s da bi ih netko tko uopće ima pristup internetu vidio. Izrada prvih web stranica je bila izrada prezentacija tvrtke odnosno prenošenje letaka na www koji su se povremeno mijenjali. Nakon toga se pojavio .asp sa Accessom u pozadini kao bazom podataka i prvi CMS-ovi koji su omogućili jednostavniju izmjenu podataka na stranicama.

U međuvremenu smo razvili vlastiti framework u kojem koristeći .NET i MSSQL razvijamo aplikacije za izradu web stranica, web shopove i web aplikacije. Ovo je ujedno i najveća prednost suradnje sa nama, da možemo ispuniti sve želje naših korisnika i prilagođavati aplikacije potrebama. Danas kad je www zavladao globalno, web stranice su postale osnovno sredstvo komunikacije i prezentacije identiteta, kako tvrtke tako i pojedinca.

Kako se razvijala tehnologija tako smo se i mi razvijali i naši paketi usluga. Prvi smo izradu web stranica složili u pakete pa smo ponudili našim korisnicima pakete WSkatalog - izrada jednostavnijih web stranica sa CMS-om u pozadini za održavanje sadržaja i slika na stranicama. Vremenom su se mogućnosti povećavale, a sve unutar našeg frameworka koji smo razvili. Sada umjesto paketa WSkatalog imamo wsAOS - web studio Aktivno Održavanje Stranica.

Razvoj tehnologije izrade web stranica doveo je do toga da danas postoje CMS sustavi koji su besplatni i koji omogućuju da samostalno napravite web stranicu koja će i izgledati i funkcionirati dobro. Postoji na tržištu puno osoba koje će Vam izradu web stranica ponuditi po povoljnoj cijeni. Na Vama ostaje odluka da li ćete tako važan segment prezentacije Vas i Vaše tvrtke povjeriti i prepustiti bilo kome ili ćete konzultirati nas i u dogovoru sa nama napraviti web stranicu koja će na pravi način prezentirati Vas i vašu tvrtku Vašim klijentima. Osim same izrade web stranica sve važniji dio je pozicioniranje, komunikacija i još puno segmenata koje obuhvaćaju funkcionalne i moderne web stranice.

Više o ovome pogledajte i saznajte u dijelu Izrada web stranica u kojem ćemo navesti samo neke od bitnosti i prednosti korštenja naših usluga kod izrade web stranica.

WSShop je paket koji nije u početku prepoznat kao nešto što je bitno jer se uvijek sa suzdržanošću gledalo na prodaju bez prisustva dviju strana licem u lice. Danas je web prodaja putem web shopa nešto što se podrazumijeva a i sam razvoj kartičnog plaćanja i naš paket WSPay je svakako doprinio tome. Izrada Web shopa je uvijek jedna viša razina izrade web stranica. Počevši od prvih web shopova (web trgovina ili web dućana) pa do web centara u kojima se susreće nekoliko web trgovaca posao je koji nije jednostavan niti za nas koji izrađujemo kao niti za trgovce koji održavaju web shop. Više o web shopu pročitajte na dijelu koji govori o web shopovima i našoj usluzi izrade web shopova. Za Vas smo razvili sustav web shop za aktivno održavanje stranica wsAOS - web studio Web Shop Aktivno Održavanje Stranica.

WSSEO i WSNewsletter su moduli koji su razvijeni kao dodaci našim paketima a koji omogućuju bolje pozicioniranje stranica na tražilicama. Osim bolje pozicioniranosti izrađenih web stranica bitna je i komunikacija sa postojećim klijentima kao i sa budućim klijentima. Modul WSnewsletter omogućuje upravo to da se Vi direktno obratite svojim kupcima odnosno korisnicima svojih usluga i da ih informirate o novostima koje imate. Ovi moduli su sada standardni dio izrade web shopova i web stranica.

WSBooking i WSTurist su paketi web stranica koji su razvijeni kao kombinacija web stranica i web aplikacija a namijenjeni su poslovanju turističkih agencija i ostalih poslovnih subjekata koji posluju u sektoru turizma. Na temelju ova dva paketa razvili smo sustav koji omogućuje postavljanje smještajnih kapaciteta na stranice. Više o ovome pročitajte na stranicama Web stranice u turizmu i ugostiteljstvu.

WSPay™ je sustav koji omogućuje autorizaciju kartica u realnom vremenu. WSPay™ je pokrenut 2004. godine i od tada do danas je prepoznat kao kvalitetna usluga od strane malih ali i velikih korisnika. Pouzdanost i naš trud da izađemo u susret našim korisnicima je nagrađen povjerenjem naših korisnika kojih je trenutno više od 350 koji svakodnevno prodaju svoje proizvode i usluge zahvaljujući mogućnostima koje nudi WSPay™. Više o plaćanju kreditnim karticama pročitajte na stranicama www.wspay.info.

Bilo je još puno paketa koji su se vremenom razvijali i prerastali u nešto novo veće ali je bilo i puno paketa i projekata koje je vrijeme pregazilo i koji su ugašeni. Ono što želimo našim poslovanjem osigurati a to je ujedno i naša misija je da omogućimo našim korisnicima poslovanje preko interneta bilo da se radi o pojedincima, malim obrtima ili velikim kompanijama.

Naš cilj je da našim korisnicima nudimo nešto novo za poslovanje preko interneta, da budemo na raspolaganju našim korisnicima i da naši korisnici budu zadovoljni našom uslugom i odnosom dobivenog i uloženog.

Naša vizija je da naši klijenti zajedno sa nama posluju koristeći prednosti poslovanja preko interneta, da posluju koristeći web aplikacije koje omogućuju da sa bilo kojeg mjesta mogu pratiti poslovne procese, da mogu komunicirati sa svojim klijentima i da mogu biti što efikasniji u poslovanju i komunikaciji.

Nadamo se da ćemo kontinuirano ostvarivati našu misiju i da će naša vizija biti stvarnost.

  • Kontakti
Web Studio - Internet Solution Provider -

Web Studio - Internet Solution Provider

Pošaljite upit