Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Web studio team

Ako postoji ideja, postoji
i priča. Naša traje od 1998.

Prešli smo dugi put i imamo iskustvo u gradnji puta drugačijeg i inovativnog. Od svojih početaka smo rapidno napredovali prihvaćajući uzbudljivi potencijal novih tehnologija.

Osnovani smo 1998. godine, na temelju ambiciozne i inovativne vizije stvaranja vlastitog CMS sustava i razvoja web stranica, kao prvi u Hrvatskoj koji smo prepoznali mogućnosti internetskog poslovanja. Da smo prvi utirali put pokazali smo razvojem vlastitog CMS sustava, razvoj i izradu web shopa u potpunosti prilagođenog potrebama klijenata. Razvojem Open Source CMS sustava, prepustili smo mjesto razvoja i unaprijeđivanja mladim tvrtkama.

Prvi smo omogućili online plaćanje na online prodajnim mjestima (web shopovima), ponovno zadržavajući vodeće mjesto u inovacijama u online plaćanju.

Nedugo nakon uvođenja prvih Google Adwords kampanja uvidjela se sve veća potreba za dodatnim uslugama za postojeće kllijente za još većom prisutnošču na internetu. S tom potrebom krenuli smo u u razvoj internet marketinga i dodatnim rješenjima koje omogućilo svima da targetiraju svoje kupce najbolje i najpreciznije kakko bi se ostvarila i održala dobra komunikacija i poslovni odnosi na relaciji trgovac – kupac.

Razvojem online rješenja za plaćanje postali smo i prvi najveći Payment Service Privider (PSP) u Hrvatskoj, pozicija koju ponosno ističemo.

Danas razvijamo web aplikacije i payment servise za potrebe različitih industrija i sektora poslovanja, dgovarajući i na brze promjene navika kupaca, uvijeta poslovanja i ujedinjenja potreba svih!

Stalna potreba za prilagodbom tržištima i potrebama naših trgovaca dovela je do razvoja mnogobrojnih aplikacija i programskih rješenja, kao što su WSOsiguranje, Termini.com.hr, app-booking.com i sl.

Web studio je tehnološki lider u svom sektoru i nastavlja s inovacijama kako bi oblikovao budućnost e-commerce poslovanja.

Što smo radili od 1998.

 • Krenuli smo sa izradom prvih web stranica.
  1998
 • Prvi sveukupni paketi za e-commerce poslovanje – WSAOS –Web Shop Aktivno Održavanje Stranica.
  2002
 • Prvi u Europi smo pokrenuli sustav za online plaćanja u realnom vremenu – WSPay
  2004
 • Marketing - internet marketing B2B
  2006
 • WSPay paymenet gateway transformirao se u Payment Service Providera – najvećeg u JI Europi.
  2010
 • Transformirali smo i prilagodili svoja rješenja napretku mobilne tehnologije i razvili aplikacije za mobilna plaćanja, čime smo postali među prvim PSP-ovima za mobilna online plaćanja u Europi.
  2014
 • Razvijena brojna programska rješenja za različilte tipove poslovanja.
  2016
 • Web studio nastavlja putovanje kao predvodnik inovacija e-commerce poslovanja.
  2020

Web studioInternet Solution Provider za integrirano moderno poslovanje budućnost.

Vizija je da naši klijenti zajedno sa nama posluju koristeći prednosti poslovanja preko interneta, da posluju koristeći web aplikacije koje omogućuju da sa bilo kojeg mjesta mogu pratiti poslovne procese, da mogu komunicirati sa svojim klijentima i da mogu biti što efikasniji u poslovanju i komunikaciji.

Osigurati poslovanje putem interneta uz moderne digitalne metode plaćanja i integrirati AI u poslovne procese i u digitalne kanale plaćanja je naša misija.

Da našim korisnicima pružimo najbolji mogući servis, što kvalitetniju uslugu i korisničko iskustvo.

O nama
Postani dio tima

Postani dio tima

Naše vrijednosti i ciljevi ostvaruju se uz pomoć jedinstvenog tima, snažnih individualaca i kreativnih snaga koje djeluju u međusobnoj ravnoteži. Međusobno uvažavanje i poštovanje individualnih razlika najjača su snaga. Sve što radimo, radimo jednako kvalitetno i predano - zajedno!

Iza brojnih rješenja tvrtke stoji stručan i kvalitetan tim od 20 ljudi čiji je potencijal usmjeren u sve važne aktivnosti i projekte tvrtke kako bi pružili svim klijentima sigurnost i kvalitetnu uslugu na tržištu. Stručni i motivirani zaposlenici koji su usmjereni na postizanje postavljenih ciljeva i rezultata glavna su prednost tvrtke, a njihova kvalificiranost je najvažniji uvjet za zadržavanje vodeće pozicije u našoj branši.

Web developer (m/ž)

Mjesto rada: Rijeka

Opis posla: Poznaješ .NET i ASP.NET MVC framework, imaš JavaScript i HTML u malom prst? Radio/la si sa web servisima, a kratice MSSQL, Git, SVN VCS su dio tvog rječnika? Uz sve to si analitična (analitičan) i komunikativna osoba..Web studio traži baš TEBE!

Prijavi se

Programer mobilnih aplikacija (m/ž)

Mjesto rada: Rijeka

Opis posla: Dobro poznaješ JavaScript, HTML5 i CSS programski jezik , odlično govoriš engleski jezik. Programiranje mobilnih aplikacija za android ili iOS je tvoja strast i imaš iskustva barem godinu dana - to je sve što tražimo!

Prijavi se

CookiePostavke kolačića